maanantai 13. toukokuuta 2013

Belugalinssejä ja fetaa

Eilen kymmenen aikaan illalla piti saada jotain syötävää, ja kaupat olivat tietysti kiinni. Kaapista löytyi belugalinssejä, fetaa ja pastaa, joista sävelsin tällaista:

1 paketti fetaa
5 dl valmiiksi keitettyjä belugalinssejä
1 sipuli
4 valkosipulinkynttä
oliiviöjyä
nippu tuoretta persiljaa
valkoviiniä
punaviiniä
mustapippuria

Pistin pastan keittymään, paistoin sipulit pannulla ja heitin mukaan loput ainekset. Sekoitin pastan kanssa. Tuli yllättävän hyvää, mutta vielä parempaa annoksesta jäänyt pieni jämä oli yllättäen seuraavana päivänä, kun sekoitin joukkoon vielä nipun herneenversoja ja raastoin päälle reilusti grana padanaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti